Beställt;


Nu har jag gjort en beställning på hudvård och hårvård.. Dyrt som fan, men välbehövligt.

          
Det blev lite hårvård som nu behövs just nu till mina slitna toppar och lite livlösa hår. En inpackning från L'oreal expert, Absolut repair blev det. Den serien är helt underbar! Love it. Och även ett silk-serum från Lanza, Healing strength silk serum. Beställde dessa från Headzone!

Så här står det om serumet från Lanza (det är även värmeskydd): "Denna otroliga formula innehåller rikligt med ytterst reparerande och naturliga glansförhöjande ingredienser, som ger en fantastisk lyster utan att tynga eller göra håret fett. Extraktet från det legendariska nimträdet har blandats med hyaluronsyra för att ge en sammetsmjuk känsla. Det gör att håret känns silkeslent och glänser av ungdomlig lyster. Neem plant silk serum minskar torktiden på håret med 55%. Används även för att förebygga mjäll och torr hårbotten."


Sedan beställde jag en ny ansiktsrengöring.. Jag kör på samma som jag gillar så mycket från det snordyra märket Dermalogica. Men jag älskar den! Kör också på den största förpackningen, som också räcker länge. Beställer alltid mina Dermalogica-produkter från Hudvardsbutik! Thumbs up (Y)


› Namn:

› E-mail:

› Blogg:

Skriv din kommentar:


- Kom ihåg att ditt IP-nummer sparas
- Alla kommentarer granskas innan publicering
- Följa mig via Bloglovin?

SPARA DINA UPPGIFTER?